Careers

Tältä sivulta löydät Hydrolinen vapaat työpaikat sekä tietoa meistä.

Katso mahtavat Hydro-Pena-videomme, joissa toisessa pääosassa huippukoomikko Ilari Johansson!

In English

Avoimia paikkoja / Open positions

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä. 

AVOIMEN HAKEMUKSEN VOIT JÄTTÄÄ TÄSTÄ LINKISTÄ.

Voit myös tiedustella työpaikkoja henkilöstöosastoltamme. Yhteystiedot löydät tästä.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme henkilöstöllemme etuja, jotka auttavat työntekijöitämme virkistämään vapaa-aikaansa. Henkilöstöeduistamme löytyy paikallisia yrityksiä tukevia sekä liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa edistäviä etuja. 

         

Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleitä, joita voi käyttää mieleisiinsä aktiviteetteihin.  Lisäksi tuemme liikunnallista elämäntapaa monipuolisin sopimushinnoin kahdessa kuntokeskuksessa: Siilinjärven Kunnonpaikassa tehtaamme vieressä sekä Leppävirran Vesileppiksessä Kuopion eteläpuolella.

   

Yrityksessämme on käytössä myös tulos- ja voittopalkkiojärjestelmä, jonka tarkoituksena on kannustaa, motivoida ja sitouttaa henkilöstä sekä palkita hyvistä suorituksista. Kun liityt joukkoomme, saat käyttöösi nämä  ja myös muut henkilöstöetumme! 

Mehiläisen työterveys

Hydrolinen työterveyshuollon hoitaa Mehiläinen, jolla on toimipisteet sekä Kuopiossa että Siilinjärvellä.

KuPSin kausikortit

Hydrolinen henkilöstöllä on käytettävissä 4kpl KuPSin kausikortteja. Kannustetaan yhdessä Savolaista jalkapalloa!

KalPan kausikortit

Hydrolinen henkilöstöllä on käytettävissään 4kpl kausikortteja KalPan kotiotteluihin. Hydrolinen yhteistyö KalPan kanssa kasvoi näkyvästi kaudelle 2017-2018, kun saimme painattaa KalPan kotihallin jäähän suuren Hydroline-logon.

Hydroline Oy

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Yritys on hydrauliikka-alan edelläkävijä sekä yksi nykyaikaisimmista toimijoista kansainvälisesti. Hydrolinen asiakkaita ovat maailman johtavat kone- ja laitevalmistajat aloillaan, kuten Sandvik, Rocla, John Deere, Cargotec, Agco, Valtra ja Bronto Skylift. Yli 50 vuoden kokemus alalta ja sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin ovat yrityksen menestystekijöitä. Hydrolinen visiona on kasvaa ja laajentaa toimintaa kansainvälisillä markkinoilla.


Asiakkaan tarpeiden mukaan kehitettyjen ja valmistettujen sylintereiden lisäksi yrityksen tarjontaan kuuluvat mäntätoimiset paineakut, järjestelmäkokoonpanot sekä monipuoliset palvelut, kuten huolto- ja kunnostuspalvelut sekä huoltotyökalut ja –ratkaisut. Hydrolinen modernit tuotantotilat sijaitsevat Siilinjärven Vuorelassa sekä Puolan Stargardissa, jossa tuontantotoiminta alkoi vuonna 2014. Siilinjärvellä toimitiloja on laajennettu neljään eri otteeseen vuosina 1990, 2001, 2005 ja 2009. Vuonna 2016 tuotantovolyymi oli noin 120 000 sylinteriä ja yrityksen liikevaihto noin 36,6 miljoonaa euroa. Nykyään kolmannessa sukupolvessa toimiva yritys työllistää noin 250 henkilöä. Yrityksen arvot ohjaavat toimintaa vahvasti, joita ovat omistautuminen, pitkäjänteisyys, vuorovaikutus ja ihmiset.

Keitä meitä on?

     


Kuopio-Siilinjärvi-alue

Hydrolinen Suomen tehdas sijaitsee puolimatkassa Kuopion ja Siilinjärven välillä. Katekujalta on noin 15 kilometriä kumpaankin keskustaan ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset molempiin suuntiin.

Kuopio on Pohjois-Savon elinvoimainen keskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille. Kuopioon rakentuu seuraavien vuosien aikana suuri määrä uusia asuntoja ja palvelutarjonta on kasvanut viime vuosina huomattavasti. Kaupungin keskustan ulkopuolelta löytyy Matkuksen kauppakeskus, jossa on liiketarjontaa laidasta laitaan. Vieraile Kuopion kaupungin nettisivuilla, mikäli tahdot tietää enemmän Kuopiosta. 

Siilinjärvi on Kuopion naapurikunta, jonka Vuorelasta löytyy myös Hydroline. Siilinjärvellä on pikkukaupungin lämmintä tunnelmaa ja kunnan keskutasta löytyy myös suosittu Fontanella-kylpylä. Siilinjärven Tarinassa voit harrastaa golfia, hiihtokeskus Kasurilassa laskettelua ja Siilinjärven liepeiltä ja keskeltä löytyvät myös upeat ulkoilumaastot vuodenajasta riippumatta. Vieraile Siilinjärven kunnan nettisivuilla, mikäli tämä pieni Pohjois-Savon helmi kiinnostaa sinua.

Kuopio ja Siilinjärvi sijaitsevat myös vain reilun tunnin ajomatkan päässä Tahkon lomakeskuksesta.